Leta i den här bloggen

2013-01-22

Microsoft Surface RT släpps i Sverige den 14 feb

Jag är löjligt sugen på en Windows 8 platta...
Jag fullständigt älskar hur smidigt det är med touch-skärm och den enorma batteritiden på min iPad. Det jag har svårt för är att den är en iPad och inte en Windows-burk. (jupp jag är en windows-kille i botten).

Det har varit nyttigt att använda iPaden för att få en bättre insikt i Mac och dess universum och jag har fått en liten glimt av en massa trevliga och bra grejjer. Jag kommer garanterat inte att sluta använda den även om jag  skulle skaffa en till platta av ett annat märke..


När det gäller Microsoft Surface så är det en produkt som jag också tror jättemycket på.
Jag gillar "tänket" bakom...

Å nu har man informerat att från 14 februari kommer den att finnas även i Sverige. (hmm 14/2 verkar bli en bra dag på många sätt... Man kanske kan önska sig en platta i alla-hjärtans-dag present... :))

Läs pressmedelandet här: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/microsoft/pressrelease/view/surface-windows-rt-boerjar-saeljas-i-sverige-fraan-14-februari-2013-830327

En fråga som jag har svårt att bestämma mig för är om jag vill ha en RT eller en Pro... Pro-varianten kommer att dröja. Den börjar säljas i USA om två veckor, vilket troligen betyder att den kommer att dröja två-tre månader innan den finns här.
Vilka skillnader det är mellan RT och Pro?
kika här för en förklaring: http://www.knowyourmobile.com/comparisons/1444987/microsoft_surface_for_windows_rt_vs_microsoft_surface_for_windows_8_pro.html
Eller här:
http://www.microsoft.com/Surface/en-US/surface-with-windows-rt/help-me-choose

Kontentan är att om man vill ha en ren platta är RT den man skall välja, vill man ha en kombination av bärbar och platta så är det Pro man skall välja
(Några exempel: RT har inte stöd för att lägga in standard windows applikationer utan enbart Windows 8 applikationer, den har heller inte stöd för att lägga med den i en windows domän. Men in gengäld är RT lite tunnare)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...