Leta i den här bloggen

2012-02-28

Uppdaterade verktyg från Sysinternals (numera: Microsoft)

Att namnet "Sysinternals" står för fantastiska verktyg är vi nog många som kan skriva under på och det fortsätter komma uppdateringar av verktygen. Nu senast är det Coreinfo, DebugView, LiveKd och Process Explorer som har fått uppdateringar..

Coreinfo v3.04. Ett verktyg för att visa information om processorn i ett system. Senate uppdateringen är för att fixa en bugg som i bland visade fel info kring hyperthreading.

DebugView v4.78.  Används för att fånga och debugga user-mode och kernel-mode debug meddelanden. I och med denna nya uppdatering kan man även fånga information från Metro-applikationer på Windows 8


LiveKd v5.1. Ett verktyg för att låta kerneldebuggers analysera fysiska system som är igång, eller virtuella maskiner på Hyper-V. Denna nya version hanterar nyare Intelprocessorer som använder XSAVE instruktioner.

Process Explorer v15.13. Har man aldrig använt Process Explorer så är det dags nu. Detta är ett helt ovärdeligt verktyg. Nya versionen har mjlighet att sätta processer till bakgrundsprioritet och en buggfix för att hantera kommentarer till processer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...