Leta i den här bloggen

2010-08-16

Office genom tiderna..

Detta är sista posten om Office (på åtminstone ett par dagar), men jag kan inte låta bli att posta en PDF som jag pysslat ihop. Det är egentligen en powerpoint presentation, men genom att spara den som PDF så blev den hälften så stor (totalt 2,2MB).
Det är en sammanställning med lite bilder med screenshots och liknanden från Word 1.0 (som släptes 1983 till MS DOS) fram till Office 2010 som vi har idag.
För att inte snöa in helt på Windowsmarknaden så har jag även tagit med releaser till Mac. Håll till godo.

(det kan så klart ha smugit in fel, men jag har ansträngt mig att få detta så korrekt som möjligt)

1 kommentar:

  1. Intressant nostalgitripp - tänk vad tiden går fort....

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...